Performance training | Coach My Band

Performance training

hoe pakken we het aan?

Stem

Vocal training of zangles met veel boem boem en weinig bla bla, daar gaan we voor. We sleuren je direct in het diepe water en werken tijdens elke coaching sessie rond 1 nummer dat je graag wil leren zingen. Alle theorie en zangtechniek die je daarvoor nodig hebt, komt onderweg aan bod, maar we focussen vooral op wat jij echt nodig hebt voor jouw specifieke vraag.

Performance

Ok, maar wat nu als je het zingen al onder de knie hebt, maar het net dat knikkend knietje is of je op-de-maat-stampend-voetje-het-hele-optreden-lang waar je van af wil? Dan zorgen wij ervoor dat je jezelf een vertrouwde plek en houding aanmeet die past bij wie je bent en niet saai of vervelend overkomt voor je publiek. Maar ook als je zelf een beetje zeeziek wordt van de vele (hand)bewegingen die je maakt als je voor de spiegel je podiumhouding aan het bekijken bent, ben je bij ons aan het juiste adres.

Piano

Liever geen Bach en Czerny, maar U2 en Adele? Dat klinkt ons als muziek in de oren! We stippelen graag samen een parcours uit om jouw pianoskills bij te schaven of vanaf nul op te bouwen. En dan komt natuurlijk ook de vraag: "moet ik dan ook noten kunnen lezen?". Niet per se, maar ook als dat niet zo is, geven we je tussendoor de basis van notenleer mee.

Ander instrument

We doen niet moeilijk, ook voor coaching in andere instrumenten, zoals gitaar, kan je bij ons team van experten terecht.
 

hoeveel kost het?

Binnen een coachingstraject betaal je €50 per uur.

Kom je niet alleen? Vraag dan even naar onze aangepaste formules.

Vraag meer info

waar doen we het?

Onze coachingsessies gaan door in de STUDIO, onze repetitieruimte in Oostakker.

artist development

Nog heel wat vragen over ‘hoe het nu verder moet’? We werken niet enkel aan je nieuwe nummer, maar ook aan jou als artiest. Hoe kunnen we je performance in de studio en op het podium verbeteren? Kunnen we jou en je band beter doen klinken? Of heb je algemene vragen over hoe je jezelf moet profileren als artiest? Dankzij onze verschillende coaching formules staan we je bij met raad en daad.