Artist development | Coach My Band

Artist development
what's next

Nog heel wat vragen over ‘hoe het nu verder moet’ om de release van je single en je lancering als artiest voor te bereiden? We werken samen met jou aan hoe je jezelf profileert. We helpen je om jezelf als artiest te ontdekken of wijzen je de weg als je die even kwijt bent.

Als artiest moet je van heel wat markten thuis zijn, zeker als je nog niet omringd wordt door een managementteam. Hoe moet je je social media aanpakken? Op welke kanalen moet je actief zijn? Wat posten? Wanneer posten? Op welke manier? Welke marketingtechnieken zijn er allemaal? En hoe pas je die toe?

Waar kan ik heen met mijn nieuw nummer? Hoe kan ik het opsturen naar de radio? En hoe zet ik het op online streamingplatformen zoals Spotify?

En een videoclip? Hoe zit dat dan?

Optredens?

Help!

Dankzij onze verschillende coaching formules staan we je met raad en daad bij.

Ik wil me als artiest ontplooien

Neem contact met ons op

Ik wil zelfzeker zijn op een podium

Ik wil zelfzeker zijn op een podium

Leer hoe je vol vertrouwen en met een professionele houding je publiek kan entertainen, met een zelfzekere ingesteldheid die past bij wie je bent.

Een eigen nummer opnemen

Ik wil een nummer opnemen

Bij Coach My Band gidsen we je door alle stappen van het maken van een single: van songwriting en opnames in de studio tot het uploaden op Spotify.

Ik wil mooi promo-materiaal

Ik wil mooi promo-materiaal

Als artiest of band heb je leuk artwork nodig, bijvoorbeeld om op Spotify te plaatsen of om te delen op sociale media. Wij helpen je graag een grafisch stapje vooruit.