Vocal coaching | Coach My Band

Vocal coaching
beter leren zingen

Stemtraining en zangcoaching door je tijdens het zingen te begeleiden en praktische tips te geven, daar gaan we voor. We sleuren je direct in het diepe water en werken tijdens elke coachingsessie rond één nummer dat je graag wil leren zingen. In tegenstelling tot gewone zangles merk je op die manier direct resultaat bij het zingen van jouw favoriete hit.

Het verschil tussen coaching en traditionele zangles is dat we niet werken met een vast traject dat je moet volgen of met vaste liedjes die je moet instuderen om een resultaat te behalen. We begeleiden je op het moment zelf bij de nummers die jij het liefste wil leren zingen. We kijken waar het nog wat stroef loopt en geven je duidelijke tips om snel vooruitgang te horen.

Coaching kan op elk niveau: van een absolute beginner tot een meer ervaren stem. Dus ook als je stiekem al jaren droomt van zingen, maar het nog steeds enkel durft onder de douche, ben je helemaal welkom.

Ik wil beter leren zingen

Neem contact met ons op

Iedereen kan zingen, dat is ons motto bij Coach My Band. Iedereen gebruikt zijn of haar stem dagelijks en iedereen durft wel eens te zingen, onder de douche of in de auto. Natuurlijk kan niet iedereen professioneel zingen, maar dat is ook helemaal niet de bedoeling.

Bij Coach My Band vinden we het net belangrijk dat je plezier beleeft aan het zingen, maar vooral dat je durft te zingen. Die drempel, waar de meeste mensen over struikelen, proberen we beetje bij beetje weg te halen. Want vaak kunnen mensen wel goed zingen, maar durven ze nog niet alles te geven. Onze professionele repetitieruimte is daarvoor een veilige omgeving.

Hoeveel kost het?

Binnen een coachingstraject betaal je €60 per uur.

Kom je niet alleen? Vraag dan even naar onze aangepaste formules.

Waar doen we het?

Onze coaching sessies gaan door in Double Eight STUDIO, onze repetitieruimte in Oostakker.

En wat dan met theorie?

Bij Coach My Band focussen we altijd op de praktijk. Alle theorie en zangtechniek die je nodig hebt, komt onderweg aan bod. Zo leggen we de nadruk vooral op wat je écht wil: zingen.

Haal de Ariana, John Legend of Queen B dus maar in je naar boven!

Ik wil zelfzeker zijn op een podium

Ik wil zelfzeker zijn op een podium

Leer hoe je vol vertrouwen en met een professionele houding je publiek kan entertainen, met een zelfzekere ingesteldheid die past bij wie je bent.