Privé muziekles | Coach My Band

Privé muziekles
werken aan jezelf als artiest

Praktijk

Tijdens onze coachingsessies helpen we je groeien als artiest. Dat doen we door je beter te leren zingen of piano spelen, of door je houding en performance op het podium onder de loep te nemen.

Onze focus? Dat is de praktijk. Je las het al op de startpagina: met véél boem boem en weinig bla bla helpen we je om je muzikale kennis bij te schaven en te verbeteren. Daar draait het om bij coaching: we geven je geen opleiding, maar begeleiden je. We werken samen aan de stukken die jij wil. Op jouw maat. En op jouw tempo.

Ik wil beter leren zingen

Ik wil beter leren zingen

Tijdens elke zangcoaching focussen we op één nummer dat je beter wil leren zingen en geven we je praktische tips om je stem beter te gebruiken en de juiste noten te halen.

Ik wil piano leren spelen

Ik wil piano leren spelen

Leer piano spelen op basis van moderne muziek zoals de hits die je hoort op de radio. Ook zonder kennis van notenleer speel je na enkele weken je favoriete nummers mee.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Theorie

Ook als je niet (alleen) op zoek bent naar praktische ervaring, maar het je kennis van muziektheorie en notenleer is die een extra boost mag krijgen, kan je bij onze professionele muziekleerkracht terecht. In enkele privélessen legt hij je duidelijk en vooral verstaanbaar uit waar jij nog wat moeite mee hebt, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een belangrijk muziekexamen.

Ik wil mijn muziektheorie bijschaven

Ik wil mijn muziektheorie bijschaven

Hulp nodig bij muziektheorie of notenleer? We geven je heldere bijles met hier en daar een trucje of ezelsbruggetje om alles nog eenvoudiger te onthouden.