Piano coaching | Coach My Band

Piano coaching
piano leren spelen

Liever geen Bach en Czerny, maar Adele, Coldplay, of zelfs Panic! At The Disco? Dat klinkt ons als muziek in de oren! We stippelen samen een parcours uit om jouw pianoskills bij te schaven of vanaf nul op te bouwen.

En dat doen we met leuke, moderne muziek. Je weet wel, die hits op de radio die je écht graag hoort en die je uiteindelijk ook getriggerd hebben om piano te willen spelen. Want je hoeft je niet suf te oefenen op een klassieke sonate als je liever direct All Of Me wil leren spelen, toch? En voor wie alsnog liever iets klassieker gaat, liggen de partituren van onder andere Einaudi alvast klaar.

Piano, met of zonder noten

En dan komt natuurlijk de vraag: "moet ik om piano te leren spelen ook al noten kunnen lezen?" Neen, hoor! Want als je nog geen, of weinig kennis hebt van notenleer, geven we je tijdens onze praktijkgerichte coaching sessies ineens ook daar de basis van mee.

Ik wil piano leren spelen

Neem contact met ons op

Bij Coach My Band werken we volledig op maat: de volledige focus ligt op wat jij wil. We beginnen steeds heel eenvoudig, maar omdat we de theorie vooral in de praktijk proberen toe te lichten, merk je snel vooruitgang. Terwijl je aan het spelen bent, leer je zowel de notennamen als de letternamen. Een partituur kunnen lezen is leuk, maar improviseren is nog veel leuker.

Pianoles voor kinderen

Piano leren spelen voor jonge kinderen met Ta en Titi

In de meeste muziekscholen kunnen kinderen pas vanaf 8 jaar instromen om een instrument te leren. Toch merken we dat er heel wat ouders liever al vroeger hun kind willen laten kennismaken met de wondere wereld van muziek.

Daarom ontwikkelden we een speciaal muziektraject voor kinderen van 5 tot 8 jaar om spelenderwijs de basis van notenleer en piano te leren. Op hun maat en hun niveau vertellen we het verhaal van Ta en Titi die onder andere bij oma To gaan kamperen. Zo laten we jouw kind door middel van een leuk verhaal kennis maken met ritmes, noten en melodie.

Hoeveel kost het?

Binnen een coachingstraject betaal je €60 per sessie van 60 minuten (40 minuten voor kinderen).

Kom je niet alleen? Vraag dan even naar onze aangepaste formules.

Waar doen we het?

Onze coaching sessies gaan door in Double Eight STUDIO, onze repetitieruimte in Oostakker.