Artist branding | Coach My Band

Artist branding
make your project sparkle

Als artiest of band heb je natuurlijk ook leuk artwork nodig, bijvoorbeeld om een nieuw nummer op Spotify te plaatsen of om het te delen met je volgers op sociale media.

Wij helpen je graag een grafisch stapje vooruit.

Een nummer op de wereld loslaten is één ding, maar waar komt nu precies het communicatieluik aan bod? Hoe kan je ervoor zorgen dat je communicatie op één lijn zit, er verzorgd uitziet en uitstraalt dat je er helemaal voor wil gaan?

Samen maken we het voor je fans eenvoudig om jouw communicatie snel te herkennen op sociale media. Na een korte brainstorm werken we een heuse artiesten-huisstijl uit voor jouw project. Gaan we voor ‘the girl next door’? Of werken we aan een ‘bad boy’-imago met een ruw kantje?

En wat heb je dan precies nodig? Signeerkaartjes, een perspakket, of zet je enkel in op online media? We gaan samen aan de slag, van advies tot eventuele uitvoering. Wij helpen je om een leuk logo te ontwerpen, een professionele fotoshoot te organiseren of je online aanwezigheid verder uit te werken. Zo kan jij met een gerust hart je stempel drukken op de muziekwereld.

Op zoek naar iets héél specifiek? Dan kan één van onze freelancers je vast vooruit helpen. Van visitekaartjes tot beachflags en websites. Artwork klinkt ons als muziek in de oren!

Ik wil mooi promo-materiaal

Neem contact met ons op