Band coaching | Coach My Band

De sound van je band verbeteren
dankzij band coaching

"Vertel ons eens over jouw band ..."

Daar beginnen we onze gesprekken mee, want een band is nooit zomaar 'een bandje'.

Elke band verschilt van een andere, omdat elke band een andere muziekstijl heeft, omdat elke band een eigen repertoire heeft dat bestaat uit covers en/of muziek die je zelf hebt geschreven, omdat elke band een andere bezetting heeft en omdat elke band nu eenmaal 'een band' is.

Daarom is ook onze band coaching voor elke band anders. Ahja!

Wij komen volledig onvoorbereid

't Is te zeggen: we komen met een nieuw paar oren luisteren naar hoe jouw repetitie klinkt en gaan dan ter plekke aan de slag om hands-on de sound van elk nummer te verbeteren. Loopt er iets fout bij de timing? Of lopen de solisten elkaar een beetje in de weg? Wij leggen onze vinger met veel plezier op de zere plek en duwen eens extra hard tot alles terug mooi en strak samenklinkt.

En eens dat goed zit komen we helemaal op dreef als we de beleving en emotie in het nummer naar boven proberen te halen. Kippenvel? Hoe meer haar op de armen van de bandleden, hoe leuker de uitdaging.
 

Band coaching privéles

hoeveel kost het?

We doen niet aan ingewikkelde tarieven en complexe structuren afhankelijk van het aantal bandleden.

€75 per uur of €200 voor een coaching sessie van 3 uur, zo eenvoudig is het.

Vraag meer info

live show pimping

Nummers repeteren is belangrijk, maar de volgorde waarin je de nummers brengt is dat minstens evenzeer. Want uiteraard wil je je publiek mee vanaf het begin, zonder al je kruit te verschieten in de eerste 30 minuten van de set. En dan is er nog het gevaarlijke 'tijd voor een pintje'-moment halfweg de show. En hadden jij en je bandleden ook al eens nagedacht over backing en click tracks om je performance nog strakker te krijgen? 

Heel wat stof om over na te denken dus ... samen met Coach My Band.

waar doen we het?

bij jou?

Heb je een vaste repetitieruimte? Prima, we komen graag langs in jullie creative habitat om jouw band aan het werk te zien.
Wat betaal je? De coaching en onze kilometers, that's it!

of bij ons?

Maar het kan ook bij ons ... in de Double Eight STUDIO in Oostakker.

Onze stille repetitieruimte is volledig uitgerust voor bandrepetities met zes persoonlijke monitoringmodules, een digitaal drumstel en twee vaste piano's. Andere instrumenten kunnen eenvoudig ingeplugd worden.
Wat betaal je? Enkel de coaching.