Coaching op afstand: online muziekles | Coach My Band
Blog
Piano

Coaching op afstand: online muziekles

Wanneer je kiest voor onze privé muziekles of coaching gebeurt dat in onze repetitieruimte in Oostakker ... tenzij je natuurlijk liever online aan de slag wil gaan.

Bij muziek coaching ga je één-op-één aan het werk. Je krijgt directe feedback over hoe je piano speelt of hoe je zingt en met handige tips zet je - zonder een vast lessenplan te moeten volgen - snel grote stappen voorwaarts. En het leuke daarbij is dat je daarvoor helemaal niet in dezelfde ruimte hoeft te zitten als wij. Met snelle internetverbindingen en scherpe webcams bel je zo de hele wereld rond. En dat kan dus ook met je muziekcoach.

Een online coaching sessie ziet er net hetzelfde uit als wanneer je bij ons langskomt. Alleen hoef je dus niet in de auto te stappen of op de fiets te kruipen, geen babysit te regelen en kan je zelfs ondertussen de wasmachine veilig laten draaien. Zo spaar je niet alleen geld, maar vooral veel tijd uit. En die kan je dan weer gebruiken om extra te oefenen of in te vullen met heerlijke quality time.

In je eigen, veilige omgeving leer je piano spelen of zingen op de manier zoals jij het zelf wil.

Ook voor jongeren is online coaching ideaal, want zij kunnen de sessies op die manier vlot wekelijks, 2-wekelijks of op hun eigen ritme inplannen in hun schoolschema en hoeven de verplaatsing niet te maken.

Adele, Coldplay, Panic! At The Disco of Ed Sheeran zingen of spelen op piano? Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Andy Sergeant

Andy Sergeant

Als ervaren muzikant en leerkracht muziek helpt Andy je op een ontspannen manier om jouw muzikale ambities achterna te gaan.

Bij Coach My Band kiezen we voor coachings met veel boem boem en weinig bla bla. Daarom vind je alle bla bla gratis op onze website, zodat we tijdens de sessies kunnen focussen op ‘doen’, want daar draait het allemaal om in de muziek.

Verder lezen

Contact opnemen

Schrijf je in op de nieuwsbrief