Performance coaching | Coach My Band

Performance coaching
zelfzekerder zijn op het podium

When all you need is a little push.

Ok, wat nu als je het zingen al onder de knie hebt, maar het net dat knikkend knietje is of je op-de-maat-stampend-voetje-het-hele-optreden-lang waar je van af wil? Dan zorgen wij ervoor dat je vol vertrouwen en met een professionele houding je publiek kan entertainen. Dat je jezelf een vertrouwde plek en houding kan aanmeten die past bij wie je bent en je niet saai of vervelend overkomt.

En ook als je zelf een beetje zeeziek wordt van de vele (hand)bewegingen die je maakt als je voor de spiegel je podiumhouding aan het bekijken bent, ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik wil zelfzeker zijn op een podium

Neem contact met ons op

Hoe we performance coaching aanpakken, hangt af van waar jij precies naar op zoek bent. Wil je wat tips voor je een videoclip gaat opnemen? Of wil je een paar sessies vóór een belangrijk (of eerste) optreden?

Samen bekijken we welk traject het beste aansluit bij jou als artiest.

Hoeveel kost het?

Afhankelijk van jouw vraag en traject bepalen we hoeveel en wat voor sessies er nodig zijn. Neem contact met ons op om samen te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Waar doen we het?

Onze coaching sessies gaan door in Double Eight STUDIO, onze repetitieruimte in Oostakker.

Zelfzekerder zijn over je zangstem

Hoewel we bij performance coaching vooral focussen op je houding en hoe je je op een podium gedraagt, is één van de belangrijkste factoren bij lead zangers toch de stem. Pas als die goed zit, kan je een goede en open houding aannemen. Twijfels over bepaalde partijen of noten worden vaak vertaald in een onzekere lichaamstaal.

Ik wil beter leren zingen

Ik wil beter leren zingen

Tijdens elke zangcoaching focussen we op één nummer dat je beter wil leren zingen en geven we je praktische tips om je stem beter te gebruiken en de juiste noten te halen.