Songwriter coaching | Coach My Band

Je songwriting verbeteren
dankzij songwriter coaching

Bij songwriting leg je je ziel bloot

Geen lichte woorden, maar de absolute waarheid.

Je schrijft over je emoties, je diepste angsten en je grootste dromen. En soms is dat persoonlijke en emotionele karakter net het grootste obstakel. Daarom laten we je de keuze: ofwel werken we samen aan een nummer dat je reeds eerder hebt geschreven, ofwel schrijven we een nieuw nummer.

Jouw reeds bestaande nummer uitwerken

Show us what you've got! Wij luisteren naar jouw nummer en coachen je in het zoeken naar catchy melodielijnen en proberen je boodschap luid en duidelijk over te brengen in de tekst. Eerlijke feedback, daar mag je je aan verwachten.

Een nieuw nummer schrijven

Of we starten vanaf nul, aan een nieuw nummer. We stappen de studio in en laten de inspiratie op ons afkomen. We zoeken een thema, een stijl en dan kan het creatieve proces starten. Samen werken we aan een nummer en sturen jou in de juiste richting om er helemaal jouw ding van te maken.
 

Songwriter coaching privéles songwriting

hoeveel kost het?

Coachen bij songwriting is een groeiproces, daarom nodigen we je graag uit om samen een traject te bepalen.

Vraag meer info

waar doen we het?

We geven onze songwriting coachings uitsluitend in onze studio in Oostakker.

Waarom? Zo trekken we jou uit je comfort zone en prikkelen we je om nieuwe creativiteit te ontdekken. En natuurlijk helpt het ook dat onze opnamestudio volledig uitgerust is met alles wat je nodig kan hebben om een nummer te schrijven: een goeie zetel en een piano. Of breng gerust je eigen instrument mee, the more the merrier.

samen op songwritingweekend?

Stuur ons een berichtje om op de hoogte te blijven van ons volgende songwritingweekend. Samen met enkele andere enthousiastelingen schrijven we aan elkaars nummers.