Coach My Band

Privé muziekles 
& band coaching 
met veel boem boem 
en weinig bla bla 
in Oostakker

leren zingen leren piano spelen

It all starts with an idea.

Muziek maken is meer dan leren zingen of een instrument bespelen, meer dan op een podium staan en een nummer brengen. Het is de vrijheid om jezelf uit te drukken op jouw manier. Het is werk maken van het idee dat je wil laten horen wat je met woorden alleen niet gezegd krijgt.

Je kan bij Coach My Band terecht voor privé muziekles en coaching. Zo effenen we samen met jou het muzikale pad, of je nu nog maar net je eerste stappen zet of ondertussen al een pak kilometers op de teller hebt.

Voor beginners

Start je nog maar net en wil je kunnen zingen of piano spelen? We leiden je rond in de wereld van de muziek, met focus op de praktijk. Alle kennis die je nodig hebt, doe je onderweg op, zodat je snel grote stappen maakt. Bovendien hebben we een speciaal piano-traject ontwikkeld voor kinderen tussen 5 en 8 jaar.

You don't have to be great to start playing, but you have to start playing to be great.

Ik wil beter leren zingen

Ik wil beter leren zingen

Tijdens elke zangcoaching focussen we op één nummer dat je beter wil leren zingen en geven we je praktische tips om je stem beter te gebruiken en de juiste noten te halen.

Ik wil piano leren spelen

Ik wil piano leren spelen

Leer piano spelen op basis van moderne muziek zoals de hits die je hoort op de radio. Ook zonder kennis van notenleer speel je na enkele weken je favoriete nummers mee.

Heb je een vraag? Stel ze ons

… en meer ervaren muzikanten

Music is all about wanting to be better at it.

Ben je al verder gevorderd en wil je je zang of pianospel verder bijschaven? Klinkt jouw band toch nog niet zo fantastisch als je had gehoopt? Of blijf je maar vastzitten op die tweede strofe, waardoor je nieuwe nummer waarschijnlijk meer kans maakt om in de papiermand te belanden dan gedraaid te worden op de radio?

Ook dan kunnen wij je helpen.

Voor je het weet sta je alleen of samen met andere muzikanten de ziel uit je lijf te spelen bij je volgende optreden.

Ik wil zelfzeker zijn op een podium

Ik wil zelfzeker zijn op een podium

Leer hoe je vol vertrouwen en met een professionele houding je publiek kan entertainen, met een zelfzekere ingesteldheid die past bij wie je bent.

Ik wil mijn songwriting verbeteren

Ik wil mijn songwriting verbeteren

Bij songwriting leg je je ziel bloot, maar dat is niet altijd even eenvoudig. Samen werken we aan jouw reeds geschreven nummer of beginnen we met een leeg blad.

De sound van mijn band verbeteren

De sound van mijn band verbeteren

Samen met anderen muziek maken is één van de leukste dingen om te doen, maar het moet wel goed klinken, natuurlijk. Tijd voor wat hulp.

Hallo, Andy!

Andy Sergeant

Muziekcoach Andy Sergeant was jarenlang pianist en backing vocalist van grote namen, zoals Niels Destadsbader en Free Souffriau, en treedt sinds 2014 op met zijn eigen band. Daarnaast schrijft hij al meer dan 15 jaar nummers, zowel voor zichzelf als voor anderen.

Als ervaren muzikant en leerkracht muziek weet Andy als geen ander zijn passie over te brengen en jou op een ontspannen manier bij te sturen tot een hoger niveau. Hij helpt je om je muzikale ambities achterna te gaan door te focussen op ‘doen’, want daar draait het allemaal om in de muziek.

Samen met zijn team heeft hij alle kennis in huis om ook jou en/of jouw band goed te laten klinken.