Coach My Band

Privé muziekles en band coaching
met veel boem boem en weinig bla bla
in Oostakker.

it all starts with an idea.

Op een podium staan doe je nooit zomaar.

Muziek triggert je, je raakt helemaal in de ban en voor je het weet kom je met het zotte idee om alleen of samen met andere muzikanten de ziel uit je lijf te gaan spelen.

Maar wat als je band toch niet zo fantastisch klinkt als je had gehoopt? Of als je maar blijftvastzitten op die tweede strofe, waardoor je nieuwe nummer waarschijnlijk meer kans maakt om in de papiermand te belanden dan gedraaid te worden op de radio? Of misschien speel je helemaal nog geen instrument, of kan je nog niet zo fantastisch zingen als je eigenlijk wel hoopt?

Dan kunnen wij je helpen.

Vocal coaching Ik wil beter kunnen zingen
Piano coaching Ik wil leren piano spelen
Performance coaching Ik wil zelfzekerder zijn op een podium
Songwriting coaching Ik wil mijn songwriting verbeteren
Band coaching Ik wil mijn band laten coachen

hallo, Andy!

Muziekcoach Andy Sergeant was jarenlang pianist en backing vocal van grote namen, zoals Niels Destadsbader, Free Souffriau en Arne Vanhaecke en treedt sinds 2014 op met zijn eigen band. Daarnaast schrijft hij al meer dan 15 jaar nummers, zowel voor zichzelf als voor anderen.

Als ervaren muzikant en leerkracht muziek weet hij als geen ander zijn passie over te brengen en jou op een ontspannen manier bij te sturen tot een hoger niveau. Hij helpt je om je muzikale ambities achterna te gaan door te focussen op ‘doen’, want daar draait het allemaal om in de muziek.

Samen met zijn team heeft hij alle kennis in huis om ook jou of jouw band goed te laten klinken.